Blog - Kelso Consulting - Consultanta fonduri europene

Specialistii nostri in consultanta fonduri europene nerambursabile au scris cateva articole care te vor ajuta sa intelegi de unde trebuie sa incepi cand vrei sa accesezi fonduri europene si care sunt domeniile interesante.

Cele mai citite articole :

  • Ghid complet de Consultanta Fonduri Europene
  • 10 provocari in lansarea unei afaceri noi

Citeste mai multe articole interesante pe Blogul nostru : www.consultanta-fonduri-nerambursabile.ro

Parcuri fotovoltaice cu fonduri nerambursabile? O afacere de viitor!

Energia verde obtinuta din energia solara cu ajutorul panourilor fotovoltaice este de actualitate si la mare cautare in aceasta perioada. Fie ca este vorba de consumatori casnici, firme private sau autoritati publice, toata lumea isi doreste sa scape de facturile la energie.

Insa atunci cand vine vorba de a produce energie verde in scopul vanzarii lucrurile stau diferit si investitiile necesare pot ajunge la zeci de milioane de euro.

Ministerul Energiei ofera finanţare prin Fondul pentru Modernizare (FM) pentru proiecte de investiţii în capacităţi noi de producere energie din surse regenerabile: eolian, solar, hidro, biogaz, geotermal, biomasă (vezi aici toate detaliile).

Citeste tot articolul AICI !

Fonduri europene pentru pacuri fotovoltaice

O alternativa foarte buna de a incepe o afacere o reprezinta fondurile europene nerambursabile si fondurile guvernamentale.

Unul dintre programele cu cea mai mare notorietate este Start Up Nation pe baza caruia tinerii care isi doresc sa devina antreprenori pot deschide o afacere profitabila.

Iata cateva idei de afaceri, pentru inspiratie:

Fonduri europene nerambursabile

“Aș vreau și eu fonduri europene însă…nu știu de unde să încep!” isi spune orice persoană care a auzit că fondurile europene se dau gratuit si are dreptate.

Subiectul este foarte vast și se adresează tuturor domeniilor de activitate. Și atunci cum să începi?

Fonduri europene nerambursabile

Planul National de Redresare și Rezilienta al Romaniei finantat de Uniunea Europeana cuprinde un buget de peste 100 milioane euro pentru restaurarea a 225 de obiective și promovarea a 300 de situri turistice care vor fi incluse în 12 rute culturale.

Vor fi facute investitii în turism și în patrimoniul cultural national.

Fonduri europene nerambursabile pentru 12 rute turistice

Citeste articolele de pe pagina Blog Kelso Consulting-Consultanta fonduri europene pentru a fi informat care este primul pas in accesare fonduri europene si nu numai!

Daca ai ajuns pe aceasta pagina inseamna ca ai o idee de afaceri si cauti o solutie de finantare pentru tine!

Inscrie-te pentru prima discutie despre proiectul tău!

Click AICI!

Inainte de a face orice demers pentru obtinerea unei finanatari din fonduri europene nerambursabile, este bine sa studiezi cateva aspecte pe site-ul Comisiei Europene.

Căutați cereri de propuneri pentru finanțare în desfășurare sau planificate. Aflați ce programe de finanțare aveți la dispoziție și cum se desfășoară procedura de finanțare. Transmiteți on-line propuneri de proiecte. Aflați ce contracte de achiziții publice propune Comisia și cum se desfășoară procedura de ofertare.

Mai jos gasiti raspunsurile la cateva intrebari importante:

Poti studia zeci de site-uri si citi gramezi de informatii, cel mai bine este sa te consulti cu un expert consultant, care afla pentru tine toate aceste informatii, le structureaza si iti raspunde punctual la intrebari, incercand sa gaseasca cea mai buna solutie pentru tine si afacerea ta!

Rezerva GRATUIT o sesiune de consultanta!