Simona Culea - consultant fonduri europene nerambursabile

Abonare la Newsletter

Prin abonare la Newsletter vei fi la curent cu Programele de finantare nerambursabila disponibile, apelurile de proiecte active sau evenimentele pe care le organizăm.

Informatia inseamna putere

Poti citi mii de pagini de strategii, ghiduri ale solicitantului, zeci de articole si pareri pe forumuri ca sa afli cum poti sa obtii fonduri, dar s-ar putea sa dureze foarte mult si sa nu te clarifici. Internetul este plin de informatii, insa nu toate sunt la zi. Este un proces destul de complex sa le triezi si sa gasesti exact ce ti se potriveste. Mai ales ca programele nu sunt anuale ci de multe ori se deschid de 1-2 ori in 6 ani. Si te poti trezi in situatia ca discuti cu un consultant care ti-a facut o evaluare si ti-a propus sa va mai auziti la telefon peste cateva luni. Iar intre timp se lanseaza programul. Cei informati depun proiecte si obtin banii.

Ce poti face ca sa fii la curent si sa nu scapi ocazia? Te poti abona la mai multe Newsletter, la diverse Ministere si Agentii guvernamentale care gestioneaza aceste fonduri sau poti sa te abonezi la o firma de consultanta care transmite clientilor informatii relevante si mai ales cele care sunt cu adevarat utile pentru ca tu sa intelegi imediat daca este o oportunitate pentru ca tu să îți dezvolți afacerea cu bani nerambursabili!

Kelso Consulting ajuta, cu seriozitate si profesionalism, antreprenorii români sa elaboreze dosarele cu care să obtina finantari nerambursabile pentru dezvoltarea afacerilor.

In acelasi timp ofera expertiza necesară managementului proiectelor finantate.

Kelso Consulting are o experienta de peste 25 de ani in finantari din fonduri nerambursabile,  si a realizat de-a lungul timpului atat proiecte simple cat si proiecte de mare complexitate, in domenii de activitate diverse  .

Clientii noștri sunt startup-uri, IMM-uri, ONG-uri sau PFA-uri care doresc sa se dezvolte accesand diverse fonduri de dezvoltare. Am elaborat documentatii si am obtinut finantari pentru proiecte in domeniile: productie, comert, servicii,   IT si agricultura.

Indiferent  de tipul firmei sau domeniul in care au fost proiectele, numitorul comun a fost implicarea noastră profesionista totala, iar rezultatul a fost accesarea fondurilor europene si dezvoltarea afacerilor clientilor nostri.

Servicii oferite:

Consultanta fonduri europene nerambursabile

Consultanta fonduri norvegiene sau guvernamentale

Elaborarea proiectelor pentru obtinere de finantari nerambursabile

Management de proiect

Studiu de fezabilitate

Elaborarea planurilor de afaceri

Due dilligence

Analiza de piata

Analiza cost-beneficiu/cost eficienta

Achizitii publice