TESTIMONIALE CLIENTI KELSO CONSULTING

Experienta de peste 25 de ani in consultanta fonduri europene nerambursabile,  ne-a permis sa abordam de la proiecte simple la proiecte de mare complexitate, din domenii diverse  de activitate.

Clientii noștri sunt de pe tot teritoriul României,  startup-uri, IMM-uri, ONG-uri sau PFA-uri care doresc sa-si dezvolte activitatea prin accesarea de fonduri nerambursabile. Domeniile  abordate au cuprins proiecte in domeniile productie, comert, servicii, IT.

Iata cateva Testimoniale ale unora dintre clientii nostri:

Încă de la începutul discuțiilor cu Kelso Consulting pentru proiectul “Formarea profesională pentru implementarea noilor tehnologii în sistemul de sănătate din România“, abordarea profesionistă ne-a demonstrat că putem avea încredere nu doar pentru obținerea finanțării de 5.000.000 euro (POSDRU) ci și pentru implementarea cu succes a unui proiect strategic de amploare națională ce s-a adresat unui număr de peste 1600 de medici.

Recomandăm firma Kelso Consulting celor care doresc să realizeze proiecte de amploare! 

Prof. Dr. Horațiu Boloșiu - Președinte Societatea Română de Reumatologie – Asociația Medicală Română, Cluj Napoca 

Colaborarea cu Simona Culea ca manager de proiect și echipa de experți în atragerea de finanțări nerambursabile ne-a adus finanțarea de 3.800.000 euro (POSDRU) pentru proiectul “Sănătatea și securitatea în muncă, o premisă pentru competitivitate!”, pe care l-am implementat cu succes timp de 3 ani, la nivel național în 2 sectoare de activitate horeca și construcții cu un grup țintă de 40.000 de angajați și antreprenori. 

Colaborarea a fost una de succes, o recomand cu încredere! 

Dr. Ing. Ionel Iorga - Director general Institutul Național de Cercetare Dezvoltare pentru Protecția Muncii “Alexandru Darabont” București 

Din colaborarea cu Kelso Consulting a rezultat primul proiect “Dezvoltarea și modernizarea SC Crista &Criss” în valoare de 1.381.000 lei (Programul POR) ce ne-a permis achiziția de utilaje necesare pentru extinderea activității noastre în domeniul construcții drumuri și autostrăzi. Atragerea finanțării nerambursabile a determinat dublarea cifrei de afaceri a firmei in doar 2 ani. Următorul proiect pentru fonduri nerambursabile este deja în pregatire, însă de această dată optăm pentru o valoare mult mai mare.

Recomandăm Kelso Consulting antreprenorilor care vor să își dezvolte activitatea cu ajutorul fondurilor nerambursabile!  

Jeno Halasz, Director- Crista &Cris, Baia Mare

Proiectul de finanțare “Dezvoltarea și modernizarea capacității de procesare” a cuprins achiziția de echipamente de procesare și ambalare a nucilor în valoare de 2.780.827 euro și a fost finanțat prin Programul PNDR, determinând introducerea de noi produse în oferta firmei și consolidarea poziției Orlando Import Export 2001 SRL de lider de piață.

Orlando Import Export 2001 Srl

Colaborarea cu Kelso Consulting m-a ajutat să încep o afacere în domeniul producției de bijuterii artizanale unicat cu finanțare nerambursabilă prin programul Start Up Nation în valoare de 44.000 euro.

Îi recomand cu încredere!

Alexandra Palos-Antreprenor Mark Multimedia

Apreciez foarte mult promptitudinea cu care firma ne-a răspuns la orice întrebare, organizarea, profesionalismul și implicarea, explicațiile amănunțite și disponibilitatea. Am reușit să obțin o finanțare de 619.995 lei pentru dezvoltarea și modernizarea fabricii de hârtie igienică, o direcție nouă a firmei noastre.

Vă mulțumesc pentru ajutor!

Virgil Buzulică - Administrator Greenwood SRL, Tg. Jiu

Mediul concurențial ne-a determinat întotdeauna să căutăm soluții optime pentru a crește afacerea și a obține avantaje competitive semnificative. Pentru a urma această cale dorim întotdeauna să colaborăm cu profesioniști din diverse domenii. Prin parteneriatul cu Kelso Consulting am obținut într-un termen scurt 60.000 euro pentru Hotelul Metropolitan Otopeni, bani pe care i-am investit în ridicarea standardelor de calitate și atragerea de noi clienți.


Recomand cu încredere Kelso Consulting pentru accesarea de fonduri nerambursabile!

Remus Popa-Administrator
SC A4K Sweed Concept SRL, Otopeni
 

Investiția a constat in dotarea firmei pentru subansamble de mașini de ștanțat articole din hârtie și carton (ambalaje, cutii, articole publicitare, autocolante, articole de papetărie), respectiv matrițe. Am decis foarte târziu să particip în programul de finanțare și credeam că nu voi reuși să depun cererea de finanțare la timp. Am avut însă norocul să aleg firma Kelso Consulting, care a acceptat să mă ajute, iar consultanții s-au mobilizat exemplar pentru a depune proiectul la timp.

Recomand Kelso Consulting pentru profesionalism și capacitatea de a respecta termenele limită!

Daniel Dumitru - Administrator Romstanz Mechanical Parts, Ilfov  

Am ales Kelso Consulting pentru că sunt printre puținele firme de consultanță care oferă garanții, iar după aceea pentru că au răspuns foarte rapid la toate întrebările și solicitările noastre. Primul proiect la care am lucrat împreună cu Kelso Consulting ne-a adus o finanțare în valoare de 619.993 lei cu care am reușit să dezvoltăm și să modernizăm firma. Am reușit să înlocuim mașinile de cusut vechi și să cumpărăm echipamente performante care ne asigură o calitate excepțională a confecțiilor pe care le producem și o productivitate foarte mare.

Am recomandat cu căldură și altora Kelso Consulting.

Răduță Floarea-Administrator Lucia & Răzvan Prodexim, București 

Am ales Kelso Consulting pentru capacitatea de a identifica rapid oportunitatea afacerii pe care vroiam să o dezvolt și modalitățile imediate de finanțare. Am reușit să înființez o unitate de producție containere metalice în doar 4 luni cu finanțare nerambursabilă.

Recomandam Kelso Consulting pentru capacitatea de analiză și identificare a soluțiilor!  

Marcel Sohoreanu - Administrator Sohomar Consult, Brașov

Proiectul de dezvoltarea și modernizarea unității de procesare a cărnii și produselor din carne din Bacău vine în completarea firească a unei activități deja existente de comercializare a acestor produse prin magazine proprii cu o finanțare nerambursabilă de 520.961 lei. Achiziția de echipamente noi și performante de tranșare și procesare a cărnii determină atât creșterea producției cât și diversificarea gamei de produse oferite spre vânzare.  

Razvany's Fresh, Bacău

Colaborarea cu Kelso Consulting este eficientă și profesionistă. Am început colaborarea în luna iulie și în octombrie proiectul era deja aprobat. Am reușit să dezvoltăm firma de colectare deșeuri prin înființarea unei fabrici de peleți cu finanțare nerambursabilă de 455.485 lei 

Recomand aceasta firma cu încredere!  

Nicoleta Dumitru - Administrator Ecoserv, Ilfov

Pentru o companie tânără, în plină dezvoltare, este esențial să facă pași siguri astfel încât toate eforturile depuse să beneficieze de concretizare cât mai rapidă. Cu sprijinul Kelso Consulting am primit aprobarea proiectului într-un termen foarte scurt pentru o investiție de 42000 euro, într-o unitate de producție confecții în serie mică, prin programul Start-Up Nation.

Recomand cu încredere Kelso Consulting!

Investiția de 42000 euro pentru clinica veterinară, prin programul Start-Up Nation, a fost un pas important în evoluția firmei noastre. De aceea, recomand cu multa încredere Kelso Consulting. Am colaborat foarte bine și totul a mers conform așteptărilor noastre.

Mulțumesc pentru această colaborare de succes!

Am început să lucrez cu Kelso Consulting în luna iunie și în octombrie deja aveam finanțarea aprobată. Totul a decurs foarte bine, iar greutățile apărute pe parcursul depunerii proiectului a fost rezolvate de către consultanți foarte rapid și eficient.

Am reușit să achiziționez aparatura de care aveam nevoie pentru spălătorie industrială pentru domeniul hotelier.

Doru Adrian Cristian - Dotex Serv, București

Alina Stan-Administrator
Met Vet Rehab, București

Dr. Enciu Petre-Administrator Lavomatic Expert, Constanța  

Prin programul Start-Up Nation societatea a obținut  o finanțare de 42000 euro utilizată în dezvoltarea firmei. S-au achiziționat echipamentele necesare pentru furnizarea de servicii de managementul documentelor si arhivare fizică și electronică a documentelor.

Societatea obținut fonduri pentru a dezvolta  o spălătorie auto modernă prin programul Start-Up Nation, achiziționând ceea ce era necesar pentru o spălătorie de tip self-service unde clienții își pot spăla autoturismele având la dispoziție toate echipamentele necesare.

Smahimberg Arhive -Tuzla, Constanța  

Nico & Maria Home -Jurilovca, jud. Constanța  

SC TERRA CAD MAP SRL - Mediaș  

Când ne-am propus accesarea de fonduri nerambursabile știam că trebuie să avem un proiect bine făcut. Faptul că am colaborat cu Kelso Consulting ne-a ajutat să obținem 42000 euro prin programul Start-Up Nation și să putem concretiza planurile de dezvoltare pe care le întocmisem pentru o unitate de construcții civile.


Recomand cu toată încrederea Kelso Consulting pentru accesarea de fonduri nerambursabile!

Programul Start-Up Nation a finanțat societatea cu 42000 euro pentru o fabrică de procesare fructe și legume. S-au achiziționat, astfel, echipamente moderne pentru fabricarea produselor alimentare conținând, în principal, fructe și legume (gemuri, marmelada, jeleuri, prepararea muraturilor prin fermentarea acidolactica naturală a legumelor și fructelor proaspete).

Atunci când ești la început de drum în afaceri, fondurile nerambursabile sunt una dintre cele mai bune soluții de dezvoltare. Am colaborat cu echipa de la Kelso Consulting iar promptitudinea și profesionalismul lor ne-a facilitat obținerea a 42000 euro pentru segmentul de servicii funerare care face obiectul activității noastre.

Recomandarea de a colabora cu Kelso Consulting este absolut de înțeles și o fac cu toată deschiderea.

Simona Maria Gita-Administrator
Alsimo Construct OIL, Baia Mare

Grădina Marandei -jud. Dâmbovița  

Cristian Dumitrescu-Administrator
Dumitrescu Funeral Services, Ploiești

Prin intermediul Programului Operațional Regional societatea a obținut fonduri nerambursabile în valoare de 1.197.260,82 lei pentru modernizare și dezvoltare firmei prin achiziția de utilaje de construcții. 

Prin finanțarea de 42000 euro obținută in cadrul programului Start-Up Nation, societatea a pus bazele unei fabrici de mobilă la comandă. S-au achiziționat echipamente moderne, specifice pentru ceea ce produce compania, respectiv mobilier pentru grădină, dormitoare și sufragerii.

SC Kalstrom OIL SRL- Slatina

Unica Mobila Ta-Baia Mare  

Ai o idee de proiect? Programează ACUM o sesiune de consultanta fonduri europene nerambursabile pentru a găsi finantarea de care ai nevoie!

 Click AICI!