CONSULTANTA FONDURI EUROPENE NERAMBURSABILE SI ALTE SERVICII OFERITE

KELSO CONSULTING alaturi de colaboratorii si partenerii externi, va ofera solutii complete pentru accesare fonduri europene nerambursabile din fonduri europene, nationale sau norvegiene: consultanta fonduri europene, norvegiene sau guvernamentale, elaborarea proiectelor pentru a obtine finantari nerambursabile, management de proiect, Studiu de fezabilitate necesare unui Plan de afaceri complex, analize de piata, asistenta pentru achizitii publice, consultanta finaciara si juridica.

Consultanta fonduri europene nerambursabile, fonduri norvegiene sau guvernamentale

Consultanta fonduri europene nerambursabile

Daca vrei să accesezi fonduri nerambursabile și nu știi cum să începi te poți înscrie pentru o sesiune telefonica de consultanta fonduri europene.

În cursul sesiunii de consultanță cu unul dintre consultanți vei afla care este programul care se potrivește profilului tău de activitate, dacă firma ta îndeplinește condițiile pentru a primi finanțarea, care este punctajul pe care îl poți obține și care sunt șansele tale de a obține o finanțare nerambursabilă.

Elaborarea proiectelor pentru obtinere de finantari nerambursabile

Elaborarea proiectelor pentru finantari nerambursabile

Pentru a obține fonduri europene, guvernamentale, norvegiene sau de orice alt fel este necesar să ai un proiect întocmit conform solicitărilor finanțatorului care să demonstreze că investiția pe care urmează să o faci cu finanțarea nerambursabilă va aduce profit.

Proiectul va include o documentație cu plan de afaceri, flux tehnologic, plan de achiziții, plan de promovare și marketing, buget, proiecții ale contului de profit și pierdere, a bilanțului și a situațiilor financiare ale firmei pe mai mulți ani. 

Complexitatea documentației este însă diferită de la un program de finanțare la altul.

Management de proiect

Management de proiect

Odată ce proiectul tău se aprobă și trebuie să îl pui în practică îți pui întrebarea: Și acum ce trebuie să fac?

 Managementul de proiect reprezintă asistență pe toată durata proiectului pentru a fi siguri că implementarea se finalizează conform cerințelor, contractuale, implementarea proiectului, respectarea tuturor cerințelor legale și specifice ale finanțatorului, astfel încât contractual tău să se finalizeze cu bine.

 Consultanța cuprinde elaborarea cererilor de plată, a cererilor de rambursare și a documentației justificative pentru fiecare cheltuială realizată în cadrul proiectului. 

Vrei sa dezvolti un proiect? Programează ACUM o sesiune telefonica de consultanta fonduri eropene nerambursabile

Clic AICI!

ALTE SERVICII OFERITE

Studiu de fezabilitate

Servicii de consultanta fonduri europene

Conform Hotărârii de Guvern 907/2016, Studiul de fezabilitate este documentația tehnico-economică prin care se analizează, fundamentează și propune minimum două scenarii/opțiuni tehnico-economice diferite, recomandând, justificat și documentat, scenariul/opțiunea tehnico -economic(ă) optim(ă) pentru realizarea obiectivului de investiții.

Deși Studiul de fezabilitate este obligatoriu pentru investiții ale instituțiilor publice, în unele cazuri finanțatorii pot cere studii de fezabilitate și pentru firme private. 

Due dilligence

Due dilligence

Ai vrea să cumperi integral o firmă și nu știi dacă face cât a ți-a cerut vânzătorul? Vrei să investești într-o firmă devenind asociat?

În acest caz este recomandabil să nu stai pe gânduri și să începi o analiză aprofundată a companiei, din punct de vedere juridic și financiar, înainte de a intra în orice fel de aranjament financiar.

Elaborarea Planurilor de afaceri

Consultanță pentru elaborarea Planurilor de afaceri

Dacă ești în căutare de investitori ai nevoie de un plan de afaceri care prezinte clar faptul că afacerea pe care tu o propui va fi una de succes, iar investitorul va găsi în tine un partener pregătit din toate punctele de vedere.

Ai nevoie de fonduri nerambursabile pentru un nou proiect? Programează ACUM o sesiune de consultanta fonduri europene.

Analiza de piata

Analiza de piata

Primul pas pentru fii sigur că un produs sau serviciu are șanse să devină o afacere este Analiza de piață care sta la baza decizie de lansare a unei afaceri.

Realizarea de  analize de piață și anchete sunt esențiale pentru fundamentarea strategiilor de marketing și promovare

Sondaje de opinie

Sondaje de opinie

Baza oricărei investiții o reprezintă clienții. Dacă ajungi la clienți cu produsul sau serviciul tău și vinzi, faci bani.

Astfel că un sondaj de opinie premergător lansării în producție a unui produs ori serviciu îți va arăta cu acuratețe ce cred potențialii tăi clienți, ce le place și ce nu le place!

Achizitii publice

Consultanta achiziții publice

Fiecare contract de finanțare nerambursabilă, fără excepție, cuprinde achiziții de bunuri și servicii.

Pentru derularea corectă, legală și în termen a procedurilor de achiziție ale proiectelor implementate cu fonduri nerambursabile este necesară respectarea întocmai a Legii nr. 98/2016.

Această lege reglementează modul de realizare a achizițiilor publice, procedurile de atribuire a contractelor de achiziție publică și de organizare a concursurilor de soluții, instrumentele și tehnicile specifice care pot fi utilizate pentru atribuirea contractelor de achiziție publică, precum și anumite aspecte specifice în legătură cu executarea contractelor de achiziție publică.

Proiectul tau e doar o idee? Programează ACUM o sesiune de consultanta fonduri europene.

Analiza cost-beneficiu /cost -eficienta

Analiza cost-beneficiu

Orice investiție din bani publici trebuie să aducă beneficii comunității pe care o deservește instituția publică și să fie în același timp eficientă.

De aceea, în cazul investițiilor instituționale este necesara respectarea Hotărârii Guvernului nr. 28/2008 privind aprobarea conținutului-cadru al documentației tehnico-economice aferente investițiilor publice, precum și a structurii și metodologiei de elaborare a devizului general pentru obiective de investiții și lucrări de intervenții.

Management finaciar/controlling analysis

Management financiar / Controlling

Dacă ai o firmă cu activitate complexă și nu s-au atins obiectivele stabilite, iar tu nu știi de ce îți cresc costurile (în loc să scadă), de ce îți scad încasările în loc să crească, s-a putea să fie momentul unui Controlling analysis realizat pe baze etice și echidistante care să analizeze în detaliu și să răspundă la întrebarea “Suntem pe calea cea bună?”

Ai o idee de proiect? Programează ACUM o sesiune de consultanta fonduri europene nerambursabile.