Date de contact Kelso Consulting

Vrei sa obtii finantari din fonduri europene nerambursabile si nu stii cum sa procedezi?

Vrei sa lansezi un produs nou, o afacere noua sau sa cumperi o firma si ai nevoie de Studiu de fezabilitate, Analiza de piata, Sondaj de opinie, Analiza cost-beneficiu, Controlling sau Due dilligence?

Incepe ACUM! 

Inregistreaza-te pentru o sesiune de consultanta fonduri nerambursabile, GRATUITA si te sunam în 1-3 zile pentru a stabili data si ora.

Date de contact:

Kelso Consulting SRL

Tudor Arghezi 8-10, clădirea Unimed, Parter-Etaj 1, București

Ne puteti contacta telefonic, prin email sau prin intermediul formularului .

  • +40754039935
  • simona.culea@kelso.ro

Ce putem face pentru tine?! Analizam impreuna nevoile tale finaciare pentru dezvoltarea afacerii, oferindu-ti servicii de consultanta fonduri europene nerambursabile si alegand programul de finantare care ti se potriveste.

Etapele pe care le vom parcurge:

  • identificarea programului de finantare nerambursabila potrivit domeniului tau de activitate. In cursul primei sedinte de consultanta vei afla care este programul care se potrivește profilului tău de activitate, dacă firma ta îndeplinește condițiile pentru a primi finanțarea, care este punctajul pe care îl poți obține și care sunt șansele tale de a obține o finanțare nerambursabilă
  • elaborarea documentatiei pentru obtinerea finantarii ce va cuprinde: Planul de afaceri, Analiza de piata, Analiza de risc, Proiectiile finaciare si orice alte documente solicitate de finantator. Complexitatea documentației este însă diferită de la un program de finanțare la altul
  • depunerea documentatia de finantare ce implica: completarea cererii de finantare si a anexelor aferente si incarcarea acestora in sistemul electronic de depunere a propunerilor de proiecte
  • asigurarea managementului de proiect, intocmirea dosarelor de achizitii si a cererilor de rambursare, pe toata perioada implementarii proiectului.  Managementul de proiect reprezintă asistență pe toată durata proiectului pentru a fi siguri că implementarea se finalizează conform cerințelor, contractuale, cu respectarea tuturor cerințelor legale și specifice ale finanțatorului, astfel încât contractual tău să se finalizeze cu bine.

Iti vom pune la dispozitie o echipa de experti. Acceseaza fonduri europene alaturi de profesionisti!

Kelso Consulting, firma de consultanta fonduri europene din Bucuresti, activeaza din 2007 in domeniul fondurilor europene nerambursabile atat pentru companii private cat si pentru institutii de stat.